Stor dramatik. En häst rymde från sin transport ut på E18 i närheten av Grillby på måndagen. Foto: Mostphotos

Häst rymde ut på E18

En häst sparkade sönder sin egen transport, skadade en person och lyckades rymma ut på E18 tidigt på måndagseftermiddagen.

  • Publicerad 13:15, 31 jul 2017

På E18 vid Grillby i färdriktning mot Stockholm inträffade på måndagseftermiddagen något minst sagt ovanligt. En hästtransport tvingades stanna sedan hästen på något sätt lyckats sparka sönder transporten den färdades i. I samband med detta fastnade hästen med foten.

Vid försök att få loss hästen sparkade den en person och smet. Den sprang sedan omkring på motorvägen vilket naturligtvis fick till följd att all trafik stoppades. Till slut kom en ny transport på plats och hästen fångades in. Strax efter 13.10 släpptes trafiken åter på.

Hur det står till med personen som sparkades är i nuläget inte klarlagt.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fyra bilar - fyra brott (och två var Saabar)

Nyheter Många brott har direkt koppling till fordon. Fyra sådana noterades i Enköping under lördagen och natten mot söndagen.söndag 8/7 8:19