Foto: Mostphotos

Hästmöte ledde till anmälan

Här är onsdagens blåljus

  • Publicerad 09:11, 28 dec 2017

ENKÖPING
26-27/12
Stöld. Någon gång mellan tisdagen och onsdagen har en bil stulits. Den har stått vid pendlarparkeringen. Det är en Volkswagen Polo, grön. Anmälan inkom under onsdagen och målsäganden är hemmahörande i Enköping.

HÄRKEBERGA
27/12
Vållande till kroppsskada. Ibland inkommer det anmälningar till polisen som inte är helt lätta att veta vad som ligger bakom och om det ens handlar om ett brott. Det här är ett sådant. En person kör sin unghäst, oklart om personen rider på hästen eller åker bakom på något sätt. Det blir ett möte med en annan häst och målsägandens häst får panik och skenar. I samband med detta får målsäganden skador. På vilket sätt den andra hästen skrämt målsägandens häst framgår inte av anmälan utan det får vidare förhör visa på, men en anmälan är alltså gjord gällande vållande till kroppsskada. Målsäganden drabbades av smärta i en axeln och slog i huvudet.

GRILLBY
2712
Grov olovlig körning. Vid 16-tiden på onsdagen ringer allmänheten in till polisen om en bil som uppträder märkligt. Den pendlar oerhört i hastighet mellan 80 och 140 och kryssar mellan filerna och kör om andra bilar. Polisen stoppar den vid Grillby och då visar det sig att personen bakom ratten, en man född 1958, saknar behörighet att köra bil. Det blir en anmälan om grov olovlig körning. Mannen försöker dessutom till en början att påstå att han är någon annan än den han faktiskt är.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fyra bilar - fyra brott (och två var Saabar)

Nyheter Många brott har direkt koppling till fordon. Fyra sådana noterades i Enköping under lördagen och natten mot söndagen.söndag 8/7 8:19