Foto: Mostphotos

Helgens blåljus: Flera fast i trafikkontroller

Under fredagen och lördagen fastnade tre rattfyllerister i polisens kontroller i Bålsta.

  • Publicerad 14:20, 11 feb 2019

På fredagskvällen stoppades en bil på Kalmarleden och den Bålstabo i 55-årsåldern som körde visades sig vara påverkad av alkohol.

Dagen efter, på lördagens förmiddag, var det dags för en Bålstabo i 70-årsåldern att stoppas, även han på Kalmarleden, även han är misstänkt för rattfylleri. Han frigavs efter förhör.

På lördagskvällen strax före midnatt konstaterades att en förare av en personbil på Enköpingsvägen i Bålsta var påverkad av alkohol. Mannen är i 30-årsåldern och från en annan kommun. Han misstänks för rattfylleri. Bilnycklarna omhändertogs tillfälligt för att förhindra att han skulle fortsätta köra.

Skokloster hoppas på 10 000 motorvurmare

Stockholmstidningen Gasoline Magazine arrangerar en stor motorträff den 25–26 maj. Där allt ifrån gamla bilar till nya båtar kommer visas upp. Folk kommer krylla runt Skokloster Hotell i Håbo kommun...söndag 19/5 1:15

Nya torget: ”Ska blomma överallt”

”Grått och trist”, ”en riktig gråzon”, ”en stenöken”. Kungsängenborna uttrycker besvikelse över sitt nya torg, men Linda Edgren på kommunen lovar att det kommer att grönska.lördag 18/5 15:15

Senaste numret

Bålstabladet
Stockholm Direkt