Foto: Mostphotos

Helgens blåljusnotiser: Misshandel, ungdomsbråk, narkotika

En kvinna är misstänkt för att ha misshanmdlat en annan kvinna, en 20-årig enköpingsbo misstänkt för drogbrott och slagsmål mellan unga mitt i stan. Samt ett sabbat fönster på Enavallen

  • Publicerad 10:57, 13 maj 2018

Fredag kväll

Enavallen

Skadegörelse. Ett fönster på Enavallen har krossats. Okända gärningsmän.

Lördag ca 1730

Örtagatan Enköping

Misshandel. En kvinna i 20-30 års åldern är misstänkt för misshandel mot en kvinna i 40-50 års åldern. Den misstänkta greps, men släpptes efter förhör.

Söndag 02:00

Västerleden

Narkotikabrott, Innehav av narkotika. En natt utan kombinationen droger och bilar? Knappast. En enköpingsbo i 20 årsåldern som var passagerare i en personbil som polisen stoppade är misstänkt för narkotikabrott. Hans snabbtest var positivt och det hittades även misstänkt narkotikaklassat preparat där mannen suttit.

Lördag ca 21.30

Östra Ringgatan

Misshandel. Ett ungdomsbråk uppstod på Östra Ringgatan på lördagskvällen. När polis kom dit fanns en 15-årig pojke på platsen. Han hade fått slag mot kroppen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.