Antikmässa, Garage Sale eller bakluckeloppis? Valet är ditt. Foto: Stockholmsmässan/Most Photos

Helgtips: Gör en tidsresa genom epokerna

Antikviteter, vintage och retro är orden som gäller i helgen. Den som är peppad på fynd från förr kan bege sig till Älvsjö, Enskededalen, Kista eller centrala stan.

  • Publicerad 08:04, 17 feb 2018

Antikmässan 2018

Nordens största antikmässa inleddes redan i torsdags och fortsätter hela helgen. 250 utställare finns på plats med antikviteter, vintage, modern design, konst, tyger, kuriosa och byggnadsvård. Här finns även experter, föredrag, trendanalytiker och inspirationsutställningar för den som är sugen på en tidsresa genom epoker som barock, rokoko, funkis och retro.

Läs mer här

Var? Stockholmsmässan i Älvsjö.

När? Lördag klockan 10-18 samt söndag klockan 10-17.

Beyond Retro Garage Sale

Beyond Retro drog igång årets stora Garage Sale under fredagen och kör på till den 7 mars! Pop up-lokalen på Sergels Torg fylls med billiga vintagefynd och nya plagg hängs ut dagligen. Endast kortbetalning.

Var? Sergels torg, gången under Sergelfontänen, i hörnet på plattan.

När? Lördag klockan 10-18 samt söndag 12-17.

Backluckeloppis i P-hus

På söndag är det återigen dags för vinterns stora bakluckeloppis i Kista galleria. Närmare 150 bakluckor fulla av unika prylar och bra att ha-grejer utlovas.

Mer information finns här

Var? Östra p-huset i Kista galleria

När? Söndag klockan 11-15.

Vintage i Kärringstan

På söndag finns det möjlighet att handla vintage även i Enskededalen när vintagebutiken i Kärringstan tillfälligt öppnar sina dörrar. Under två timmar finns det möjlighet att leta fynd bland damkläder från förr med fokus på 60- och 70-talet.

Var? Skördevägen 80.

När? Söndag klockan 11-13.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.