Familjeföretaget Scandwich består av bröderna Johan, Oskar och Viktor. Foto: Johan Lind

Hipp mackbar från Malmö öppnar i Kransen

Bröderna Lind och deras smörgåsar gick hem i Malmö, nu hoppas de att stockholmarna är lika hungriga när de öppnar filial i Midsommarkransen.

  • Publicerad 12:43, 20 feb 2018

För 2,5 år sedan öppnade bröderna Lind mackmeckat Scandwich i Malmö. Konceptet med goda mackor gick hem i Skåne och nu har bröderna bestämt sig för att öppna en Stockholmsfilial i Midsommarkransen.

– Först tänkte vi att vi skulle öppna ännu ett ställe i Malmö men när vi kom över den här lokalen bestämde vi oss för att satsa på Stockholm. Jag har precis varit där och satt upp skyltar i fönstren, allt går så snabbt nu, säger Johan Lind, ansvarig för Scandwich Stockholm.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Johan menar att boende i närområdet är brödernas målgrupp och med sina fullständiga rättigheter hoppas de bli Kransens nya kvarterskrog.

– Att inte vara placerade mitt i stan blir ju en utmaning men vi tror att boende i Hägersten är sugna på något nytt. Vi siktar på att bli den kvarterskrogen man går till om man vill umgås med vänner och bekanta till bra mat och god dryck.

Här är alla stans krogar som får stjärnor

Mackbaren ska ligga på Vattenledningsvägen 44 i Gyllenborgens Mats gamla lokaler och öppnar den 24 mars.

– Då är alla som vill välkomna att smaka på smörgåsar, dricka något gott och se vilka vi är. Det är öppna dörrar, säger han och tillägger:

– Mackor är en del av den svenska själen men det är inte alla som tar det på allvar. Många fortsätter att göra slappa smörgåsar med salami och brie men vi satsar på matiga mackor med det mesta som pålägg, det finns något för alla.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Nytt upprop: Gör kulturhus av rivningskåken

Nyheter Björkhagenbor går samman för att stoppa rivning Vad är viktigast: bostäder eller kultur? I Björkhagen har planerna på att riva en gammal tegelkåk till förmån för hyresrätter, fått folk att vakna till liv i kvarteret. De vill skapa ett nytt hjärta...torsdag 21/6 13:20

Tack för alla tips, kära Fruängsbor!

Nyheter Öppen redaktion: Lokalpolitik, blommor och kafé på önskelistan Ett kafé där äldre kan träffas, fler evenemangstips och mer lokalpolitik. Det var några av önskemålen när vi mötte läsare i Fruängen i fredags.onsdag 20/6 16:48