Flytt. I vår flyttar Espresso house in i Swedbanks lokaler i Vällingby. Foto: Mostphotos

Hit flyttar Swedbank när kaffekedjan tar över i Vällingby

Swedbank lämnar lokalen i Vällingby centrum som de haft i många år men särskilt långt flyttar de inte. "En satsning", kallar ansvarig kontorschef flytten.

  • Publicerad 11:51, 10 okt 2016

Vi vill satsa i Vällingby och har letat efter en mer ändamålsenlig lokal i flera år.

Till våren flyttar Espresso house in i Swedbanks nuvarande lokal i t-banehuset på Vällingby torg. Men banken har inga planer på att lämna Vällingby, tvärtom.

– Vi vill satsa i Vällingby och har letat efter en mer ändamålsenlig lokal i flera år, säger Joakim Söderqvist, chef för Swedbanks kontor i västra Stockholm.

"Finare och bättre miljö"

Flyttlasset går tvärs över centrum till "blå huset" tillsammans med Fastighetsbyrån och Juristbyrån, där alla tre kommer att sitta en trappa upp. Ytan är mindre jämfört med den gamla lokalen som är på tre plan men för kunderna innebär det inga större förändringar, enligt Joakim Söderqvist.

– I den gamla lokalen hade vi ett plan under jord, där vi tidigare hade bankfacksverksamhet. Den är redan avvecklad sedan länge. Vi ändrar inga öppettider eller så, för kunderna blir det en finare och bättre miljö att träffa banken i helt enkelt, säger han.

Flytten väntas ske någon gång i början på 2017.

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

100 meter bro lyfts på plats i natt

Nyheter Milstolpe för nya tvärbanan Det har varit många turer kring tvärbanans nya Kistagren och processen har dragit ut på tiden. Men natten till onsdag når bygget en viktig milstolpe, då en del av tvärbanebron vid Bromma blocks sätts...tisdag 19/3 16:32