En person har hittats död i ett bostadsområde i Tumba. Foto: Michael Hoffman, arkivbild.

Hittades död i villaområde – polisen misstänker fortfarande mord

Polisen misstänker fortfarande att den person som hittades död i ett villaområde i Tumba igår kväll kan ha mördats. Under natten har tekniker jobbat på den misstänka brottsplatsen.

  • Publicerad 09:48, 13 mar 2018

Det var vid 17.18 under måndagskvällen som larmet kom in till polisen om det misstänka mordet.

När polispatruller kom till platsen i villaområdet i Skäcklinge i Tumba hittade de en avliden person utanför ett hus, enligt uppgifter till Aftonbladet ska det ha varit en man.

Omständigheterna kring personens död är oklara och polisen utesluter inte att ett brott ligger bakom dödsfallet. Under morgonen kvarstår misstankarna om att personen kan ha bragts om livet.

– Tekniker har jobbat på platsen under natten och under morgonen kvarstår brottsrubriceringen om mord, säger Eva Nilsson på polisens regionsledningscentral.

Under gårdagskvällen genomförde polisen dörrknackningar i området för att hitta eventuella vittnen till händelsen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.