Höll inte avstånd - orsakade olycka

Att hålla avstånd i trafiken är viktigt. Det visar sig inte minst efter en olycka i går kväll.

  • Publicerad 08:31, 3 aug 2017

Onsdag 20.30. Oaktsamhet på väg 55.

En personbil som inte höll avståndet kör in i framförvarande bil vilket i sin tur leder till att den påkörda bilen kommer över i fel körfält och krockar med en tredje bil. En av bilarna hade ett hästsläp, men det finns inga andra uppgifter än att släpet skulle ha varit tomt. Föraren i bilen som blev påkörd fick föras till akademiska sjukhuset med ambulans då det inte gick att utesluta nackskador. En person är nu misstänkt för vållande till kroppsskada alternativt oaktsamhet då det ej hölls anpassat avstånd till bilen framför.

Onsdag 22.45. Våld mot tjänsteman, Eknäs.

Strax efter 22-tiden på onsdagskvällen inkom ett larm om en misshandel på ett ungdomshem i Eknäs. En 16-åring hade sparkat en anställd i nedre delen av ryggen så att denne fallit omkull. Efter misshandeln hade han kommit över ett nyckelband och lyckats öppna en dörr och ta sig ut från hemmet. När polispatrullen anlände användes hundar för att försöka spåra 16-åringen, men utan framgång och på torsdagsmorgonen var denne fortfarande på fri fot.

Torsdag 07.00. Narkotikabrott vid resecentrum.

Vid 07.00 kallades en patrull till Resecentrum. En berusad man hade åkt fram och tillbaka mellan Enköping och Bålsta och vägrat kliva av när chauffören sagt till. När Patrullen anlände till platsen sov mannen i bussen och när han väcktes visade han tydliga tecken på att vara narkotikapåverkad och är nu misstänkt för narkotikabrott för eget bruk.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fyra bilar - fyra brott (och två var Saabar)

Nyheter Många brott har direkt koppling till fordon. Fyra sådana noterades i Enköping under lördagen och natten mot söndagen.söndag 8/7 8:19