Anna Sandler vill träffa andra Täbybor som vill hitta på något ihop. Foto: Privat/Mostphotos

Hon vill föra samman Täbyborna – med ny grupp

Täbybon Anna Sandler har en idé om att fler Täbybor ska göra saker tillsammans. Därför har hon skapat Facebook-gruppen "Täby social roligt o trygg tillsammans".

  • Publicerad 16:55, 1 nov 2017

Anna Sandler har skapat en Facebookgrupp där tanken är att du kan hitta andra i Täby att göra saker tillsammans med.

– Jag bor i Ullna Strand och här har vi jättebra sammanhållning. Vi har lite såna här grupper, till exempel en löpargrupp, och då tänkte jag att vi kan smitta av oss och göra det för hela Täby, säger hon.

Hon poängterar dock att det inte bara handlar om sport. Själv är hon frivilligt ledig och tycker att det är roligt att träffa människor.

– Det finns de som är mammalediga, jobbar hemifrån eller är pensionärer. På vintern blir det ganska ensamt, då är det kul om man kan gå ut med hundarna tillsammans eller äta lunch ihop. Det är säkert många som har det behovet, säger hon.

– Jag läste om pensionärsgruppen i Täby Kyrkby som är ute och promenerar. Det är lite samma idé, är inte det väldigt trevligt?

Nyinflyttad

Anna Sandler, som är inflyttad till Täby från stan, upplever att det var lättare att få kontakt med folk där.

– När jag gick ut med hunden där träffade jag folk på en gång, det är inte lika mycket så i ett villa- eller radhusområde under dag- och vintertid. Så då tänkte jag att man kan starta något.

Nu hoppas hon att gruppen ska få liv, och att fler ska göra saker tillsammans.

– Det ska verkligen vara prestigelöst, och allt är frivilligt. Det är så jag tänker.

Vill du vara med? Sök på gruppnamnet "täby social roligt o trygg tillsammans" på Facebook.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Ryttarna: "För farligt att rida i trafiken"

Nyheter "Då tar han upp fingret" Allt för få stannar eller ens saktar ner när man ska gå över vägen med sin häst – det menar ryttaren Hannah Byrud.fredag 25/5 15:56

Nya trenden: Tjuvar länsar trädgårdar

Nyheter "Specialiserat sig" Att sno gasoltuber är ett brott som ökar mer och mer i Norrort. Lokalpolisen Jan Berlin menar att även allt fler grillar och gräsklippare försvinner.fredag 25/5 12:03

Vi är stockholm