Strosa. Trädgårdsdagen gav tillfälle att andas lite i skön miljö. Foto: Daniel Sjöberg

Hoppas du tog chansen att strosa

  • Publicerad 09:30, 8 sep 2017

Att strosa. Jag älskar att göra det och ändå sker det så sällan. Tiden stjäl mitt lugn. Skynda så att du hinner träna. Hasta till affären. Jäkta till förskolan, rusa så att du har tid att umgås och se för guds skull till att stressa hem så att du hinner re la la laxa.

Strosandet blir forcerat och så är upplevelsen förstörd. I lördags gav jag mig själv chansen att strosa. Jag gick fram och tillbaka under trädgårdsdagen utan mening eller mål.

Tog en bild här, pratade med någon människa där och tog in alla dofterna av matlagningen som pågick omkring mig. Jag hoppas att du också tog chansen. Att strosa. Att ströva. Att spankulera.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Här tas första spadtaget på familjebadet

Nyheter På måndagen drog byggandet av det nya familjebadet på Korsängsfältet officiellt igång. Badet ska öppna dörrarna för allmänheten vintern 2020/2021.måndag 18/6 11:33