Hotad med pistolliknande föremål i Djursholm – en misstänkt gripen

Det var i tisdags som en villa i Djursholm fick påhälsning av en tjuv. Gärningsmannen ska efter inbrottet mött en av de boende i villan och då riktat ett pistolliknande föremål mot honom. Nu är en misstänkt gripen.

  • Publicerad 15:30, 28 okt 2017

Det var i tisdags, den 24:e oktober, klockan 14.00 som en person ska ha tagit sig in i ett hus på Svalnäsvägen i Djursholm.

– När den yngre personen i familjen kommer hem så möts han av en person som kommer från huset, säger Kjell Lindgren på polisens ledningscentral.

Gärningsmannen ska då ha riktat ett pistolliknande föremål mot personen.

– Han upplever sig bli hotad av gärningsmannen och det är därför det rubriceras som olaga hot, säger Kjell Lindgren.

Nu är en person gripen och häktad, misstänkt för olaga hot och grov stöld.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Kom till ”Sveriges bästa kommun” som nioåring

Nyheter Inför valet 2018: "Fem mandat är målet" Under sju veckor träffar vi affischnamnen för respektive parti i kommunfullmäktige i Danderyd. Vi bad politikern själv välja plats. Den här veckan träffar vi Carolin Robson (MP) på hennes nyfixade...fredag 6/7 12:15

Stort pådrag i Enebyberg – helikopter och fyra polisbilar

Nyheter Fick larm 23.50 En helikopter och fyra polisbilar åkte under natten på ett inbrottslarm i Enebyberg. Trots stort pådrag lyckades man inte få tag i gärningspersonen.fredag 6/7 10:52