Foto: Mostphotos

Hotade kvinna på Swish

Hotade och trakasserade kvinna, bland annat genom Swish. Nu döms Enköpingsbon för en rad brott.

  • Publicerad 15:14, 23 jan 2018

En man i 25-årsåldern, bosatt i Enköping, dömdes under tisdagen i Uppsala tingsrätt skyldig för en rad brott.

Mellan den april och oktober förra året ska mannen ha ofredat, vid upprepade tillfällen, en kvinna, också hon bosatt i Enköping. Mannen ska ha hotat och trakasserat kvinnan via telefon, Facebook och betalningstjänsten Swish.

Dessutom döms mannen för olaga hot efter att han spelat in på kvinnans telefonsvarare att han tänkte göra kvinnan illa. Han döms också för ringa narkotikabrott.

Mannen döms i Uppsala tingsrätt till 50 dagsböter a´ 50 kronor. 25-åringen har erkänt brotten.

Mannen förekommer sedan tidigare under sex avsnitt i belastningsregistret. Han dömdes senast den 8 september 2017 av Uppsala tingsrätt för narkotikabrott och ringa narkotikabrott till skyddstillsyn.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Bresserestaurangen – klart för start i juni

Nyheter Många har funderat på vad det ska bli av Bresse Krog. Nu finns det svar – Nordic Camping, som driver själva campingen, tar över krogen och startar nu en bistro/café.måndag 21/5 16:08

Utvisad var tillbaka - greps

Nyheter Det blev en lugn helg i Enköping. Polisen hade bara två större händelser att hantera.måndag 21/5 11:07