Foto: Johannes Liljesson

Huddinge hockey fortsätter dominera – vann med tvåsiffrigt

Fem mål efter 15 minuter. Huddinges herrar satte punkt för matchen mot Sollentuna redan i första perioden och är forfarande obesegrade i ordinarie tid.

  • Publicerad 18:03, 6 nov 2017

I söndags visade Huddinge hockeys herrar vilken dominerande kraft de är i division 1. De seglade förbi Sollentuna med de fantastiska siffrorna 10–1. Den största vinsten som något lag i serien lyckats med den här säsongen.

Patrik Kalmert stänkte in tre mål och Adam Hansen och Filip Norman gjorde två var. Samtidigt spikade Fredrik Meurling igen i kassen och räddade 20 av 21 skott.

Efter tolv omgångar är Huddinge det enda obesegrade laget i ordinarie tid i alla fyra delserier i division 1. Kallinge-Ronneby IF och Piteå HC ligger etta i sina serier på samma poäng, men har förlorat en varsin match i ordinarie tid.

Damerna vann mot norra sidan

Det var inte bara herrarna som spelade bra i helgen. Damerna vann med 4–2 hemma mot Danderydslaget SDE HF. Efter åtta spelade matcher har det för säsongen helt nya laget fyra vinster och fyra förluster.

Även herrarnas juniorlag vann sin match mot Haninge med 3-1 efter en riktigt grisig tillställning. Flera slagsmål resulterade i 40 utvisningsminuter under de sista fem minuterna i andra perioden.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.