Foto: Johannes Liljesson

Huddinge hockey lånar back från AIK

Fostrad i Trångsund och meriter från SHL och Hockeyallsvenskan. Nu lånas den spelskickliga AIK-backen Erik Ullman in till Huddinge säsongen ut.

  • Publicerad 16:19, 13 nov 2017

Dammet har knappt hunnit lägga sig efter sammandrabbningen med Visby-Roma, som slutade med säsongens första förlust i ordinarie tid 4–5, innan Huddinge hockey drämmer till med ett intressant nyförvärv.

Trångsundsfostrade backen Erik Ullman lånas in från Hockeyallsvenskan och AIK. Han tas in eftersom backarna Jesper Alasaari och Jesper Eriksen har drabbats av långtidsskador.

"Hans främsta styrkor sitter i det offensiva spelet en skicklig back med bra blick och skott. Som vi fick erfara senast i kvalserien förra säsongen då han representerade SSK, framförallt i Power play är Ullman ett hot och kommer spetsa vår backbesättning ytterligare!" skriver Huddinge hockey på sin hemsida.

20-åriga Ullman har erfarenhet från SHL med tre matcher för Modo säsongen 15/16. Den senaste säsongen spelade han 36 matcher med Södertälje SK i Hockeyallsvenskan och kvalserien.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.