Foto: Sara Ringström

Huddinge illa ute i Allsvenska kvalet

Storförlust 6–0 borta mot Västerås igår. Nu blir det riktigt tufft för Huddinge att ta sig till Hockeyallsvenskan. Men hoppet är inte släckt.

  • Publicerad 08:21, 11 apr 2018

Mirakel har skett förr i hockeyns värld. Nu behöver Huddinge ett för att ta sig vidare till Hockeyallsvenskan.

Efter 6–0-förlusten borta mot Västerås i tisdags ligger Huddinge på fjärde plats med elva poäng, en position de delar med tuffa Borlänge. Det är fem poäng upp till Västervik på andra sidan kvalstrecket. Två omgångar återstår.

Den smått otroliga vägen till Hockeyallsvenskan:

Borlänge slår Västervik imorgon ikväll under ordinarie tid och förlorar sedan mot Piteå på söndag. Om Borlänge skulle vinna mot Piteå kan Huddinge fortfarande gå om dem på målskillnad, men i dagsläget ligger Huddinge under med fem mål.

Västervik förlorar även mot Västerås under ordinarie tid i sista matchen. Det skulle innebära att Västerås vinner kvalet.

Huddinge vinner samtidigt sina återstående matcher på ordinarie tid. Första matchen mot Piteå spelas imorgon kväll klockan 19 hemma i Björkängshallen. Sista matchen spelas i Troja/Ljungby borta på söndag.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.