Bertil Orrvik har tidigare drivit Balingsholms kursgård och är nu pensionerad. Foto: Henrik Lindstedt

Huddingeprofil är Stockholms bästa mentor

En populär food truck med rötterna i Huddinge har Stockholms bästa mentor att tacka för sin framgång. Balingsholms Bertil Orrvik prisas för sina råd.

  • Publicerad 13:24, 4 okt 2017

Bertil Orrvik har utsetts till årets mentor för nya företag i Stockholm. Han har gett sina råd till food trucken Vegan Schmegan, som började sin verksamhet i Flemingsberg. Mentorskapet inleddes som en del av Nyföretagarcentrum Huddinges kostnadsfria mentorskapsprogram.

– Med åren har man tillägnat sig en del kunskap. Det är roligt att kunna bidra med den nu sedan jag har gått i pension, säger Bertil Orrvik.

Tidigare drev Bertil Orrvik Balingsholms kursgård, som idag drivs vidare inom familjen.

Han tilldelas priset med motivering att han "genom ett outsinligt stöd och engagemang, med gedigen kunskap och erfarenhet hjälpt adepterna att våga ta stora och viktiga beslut som gjort affärsidén till ett slipat koncept och har genom ödmjukhet och utmanande frågor har de fått dem att få en starkare tro på sig själva".

Priset delas ut av Nyföretagarcentrum, Mentor – starta företag och Almi.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.