Enköpingsaktuell. Föreställningen "Din J-vla Fegis!" kommer till Joar Blå den 12 december. Foto: Pressbild

Humorduo uppträder på Joar Blå

Den 12 december blir det värmländsk humor i Enköping. Björn A Ling och Johan Östling uppträder på Joar Blå.

  • Publicerad 09:16, 30 nov 2018

Humorföreställningen "Din Jävla fegis", visas på Joar Blå onsdagen den 12 december.

"Din Jävla fegis!" svingar vilt bland den svenska fegheten, där alla lånar pengar till en lyckad fasad, och är en hyllning till livet och konsten att ta vara på det.

Föreställningen påstås innehålla en stor portion värmländsk humor och musik.

Humor och musik har alltid tagit stor plats Björn A Lings och Johan Östlings liv. De började uppträda tillsammans som trubadurer redan under skoltiden. Tillsammans med ytterligare några barndomskamrater bildade de sedan showbandet The Starboys som turnerade flitigt i Sverige och gästade även USA, Holland, Danmark, Norge och Finland.

Med stora roller i Ulf Malmros filmer ”Smala Sussie” (2003), ”Bröllopsfotografen” (2009) och ”Mammas pojkar” (2012) samt tv-serien ”Ack Värmland” har Björn A Lings och Johan Östling etablerat sig som väldigt omtyckta skådespelare för den svenska publiken.

Björn A Ling föddes 1974 i Karlstad. Han arbetar utöver skådespeleriet även som konferencier, moderator och föreläsare.

Johan Östling föddes 1973 i Karlstad. Förutom som musiker, underhållare och skådespelare arbetar Johan Östling även som föreläsare.

Din Jävla fegis

När? Onsdagen den 12 december
Klockan 19.00–20.40.

Plats: Joar Blå, Enköping.

Pris: 425 kronor.

BIljetter finns på nätet på Ticketmaster.

Arrangör: True Entertainment AB.

Zulueta testar nya skivan – i Enköping

Nyheter Det blev som bandet ville. Nu kommer fyrmannabandet Zulueta till Enköping. – Kul att spela på min hemmaplan, säger pianisten och Enköpingssonen Linus Jonsheden.tisdag 23/4 11:50

Fredrik utmanar dartmästaren

Nyheter 17-årige Oskar Wågberg från Enköping, som tävlar för Sirius, är en av landets främsta juniordartspelare, med bland annat två SM-guld och ett inofficiellt världsrekord i snabb­dart, där det handlar om...tisdag 23/4 9:08