Den nioåriga hunden Bosse är en australisk rödhårig terrier. Christa hänvisar till Missing Dog Stockholm om man sett Bosse. Foto: Privat

Hunden Bosse försvann när husse dog

Hunden Bosse från Hägersten är fortfarande försvunnen. Han försvann i samband med att hans husse dog i somras. Vi har pratat med Christa som är engagerad i letandet.

  • Publicerad 16:07, 27 nov 2018

Hunden Bossen försvann i slutet av sommaren – i samband med att hans husse dog. Efter det har det kommit ett flertal tips om att man sett Bosse runtom i Hägersten, vilket Expressen var först att skriva om.

Senaste tipset inkom 21 november och då ska han ha befunnit sig på Korpmossevägen i Hökmossen. Dock har inga tips lett till att Bosse kommit hem.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Bosses tidigare ägare var under en längre tid sjuk och under sommaren gick han bort. Christa Lindskog är en av de som hjälpte till med rastningen av Bosse under tiden tidigare husse inte mådde bra.

Det var när en annan hjälpsam bekant till den nu avlidne hussen var ute och gick med Bosse som han sprang bort.

– Så fort jag hörde att han var borta gjorde jag en efterlysning på Facebook och många har varit väldigt hjälpsamma vilket är tacksamt, säger Christa Lindskog.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Vidare berättar Christa att den tidigare ägaren var otroligt mån om Bosse och menar att han aldrig skulle önskat att det gå såhär för Bosse.

– Jag börjar ge upp hoppet om att hitta Bosse. Han har ju varit borta i tre månader nu. Men är det så att han kommer fram så får han bo hos mig. Han känner ju mig och vi bor i samma område, säger Christa Lindskog.

Bosse är nio år och är en australisk rödhårig terrier. Christa hänvisar till Missing Dog Stockholm om man sett Bosse.

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Avgjort: Så här blir SL:s nya priser

Nyheter Hela prislistan för nästa år nu bestämd Idag har landstingets budget manglats i fullmäktige. Nu står det klart vad de kostar att åka med SL i kollektivtrafiken nästa år.tisdag 11/12 15:48

Ny namninsamling: Riv svartbyggda krogen

Nyheter Hans motdrag efter uppropet i Bagis Bagisborna samlade snabbt ihop 1 000 namn mot rivningen av Chirashis populära uteservering som visade sig vara att svartbygge. Men alla är inte med på noterna.tisdag 11/12 15:32