Foto: Wikimedia Commons

Hundratals bildäck dumpade i naturen

Hittade av markägare söder om E18.

  • Publicerad 11:44, 31 okt 2018

Enköping
Måndag 29 oktober
Miljöbrott. På måndagen upptäcktes det att någon har dumpat sammanlagt 500–600 bildäck i terrängen öster om Varggatan och söder om E18. Dessa däck ska ha lagts ut under vecka 43. Polisen har ingen misstänkt för gärningen som rubriceras som miljöbrott. Polisen efterlyser nu vittnen som kan ha sett något.

Bergvreten
Tisdag 30 oktober
Inbrott i bil. På tisdagsmorgonen upptäcktes ett inbrott i en bil på Bergvreten. Gärningsmannen har krossat höger sidoruta till framsätet. Det som saknas är bland annat gps och ekolod som förvarades i bilen.

Fittja, Örsundsbro
Måndag 29 oktober
Inbrott. På måndagen upptäcktes det att det varit inbrott i ett fritidshus och två förråd i Fittja, Örsundsbro. Gärningsmannen har brutit upp dörrar och fönster. Det som saknas är bensindunkar och en kikare.

Märsön
Söndag 28 oktober
Stöld. På söndagen upptäcktes det att något tagit en utombordsmotor från en vinterförvarad båt. Det är en grå 50 hk motor av märket Evinrude.

Simtuna, Fjärdhundra
Tisdag 30 oktober
Inbrott. På tisdagen upptäcktes ett inbrott i et fritidshus i Simtuna. Det som saknas är bland annat tv-spel, alkohol och smycken.

Bålsta
Tisdag 30 oktober
Stöld. En gul mopedbil parkerades vid pendeltågsparkeringen i Bålsta på måndagen. När ägaren skulle hämta fordonet på tisdagen var det borta.
 

BLÅLJUS: Från full tank till tom över en natt

Nyheter Tjuvar i Örsundsbro. Drogbrott i centrala Enköping. Så ser den senaste polisrapporten ut.onsdag 24/4 9:31