Matbloggare. Bålstabon Anna Demirian bland de bästa i Norden på att matblogga. Foto: Privat

Hundratals nominerade – Anna blev fjärde bäst

Receptet – ingen bantningsmat, utan riktig mat från grunden. Det har gjort Anna Demirian till en av Nordens främsta matbloggare.

  • Publicerad 16:12, 24 okt 2017

Varje år nomineras flera hundra matbloggare från hela norden till det stora matbloggspriset. En av de absolut bästa matbloggarna bor i Bålsta, och heter Anna Demirian.

Årets tävling avgjordes i söndags, och det blev till slut en hedersvärd fjärdeplats för Anna.

– Det är ju folket som nominerar så det känns kul. Men jag känner att jag inte riktigt haft tid till att nå ut till så många som jag hade behövt för att vinna. Men det känns kul, jag kommer inte att sluta med det här, säger Anna Demirian, som driver matbloggen Kitchen of Anna.

Anna uppdaterar sin blogg ungefär två gånger i veckan. Och det tar tid.

– Jag gillar att fota, och jag vill få det bra, det gör att det tar väldigt mycket tid. Ett inlägg tar ungefär fem till sex timmar. Men på instagram publicerar jag dagligen inlägg, säger Anna.

Hur skulle du beskriva din matlagning?

– Jag har mina rötter i Armenien så jag använder mig mycket av färska örter som ger härliga färger. Sen gillar jag matlagning från grunden, mycket kötträtter. Och absolut ingen bantningsmat, det gör en bara olycklig, säger Anna.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Trafikolycka vid Hemköp

Flera vittnen såg hur en motorcykel körde in i en svängande bil utanför Hemköp. Några har beskrivit att motorcykeln höll hög hastighet.söndag 8/7 8:36

Senaste numret

Bålstabladet