Polisanmälan. Nu utreder polisen skadegörelse. Foto: Mostphotos

Husägare polisanmäler rasistiskt klotter

Fem bilar och flera fasader på hus i Täby kyrkby har i helgen vandaliserats. Någon eller några har klottrat vad som, enligt anmälan, beskrivs som rasistiska symboler och slagord.

  • Publicerad 08:57, 25 nov 2019

Under söndagen upptäckte bil- och husägare att deras bilar och fasader täckts av rasistiskt klotter. Det var fem bilar och ett antal fasader där det bland annat hade klottrats hakkors.

– Det var omfattande skadegörelse. Det verkar som att någon gått längs en sträcka och kluddat, säger Ewa Nilsson på polisens ledningscentral.

En anmälan är upprättad om skadegörelse.

Planen för Danderyds välfärdsmiljoner – ingenting

Nyheter M-ordförande: "Inga nya satsningar eller löften" Över 11 miljoner tillkommer till kommunen efter ny överenskommelse om välfärdsmiljarderna. Hanna Bocander (M) ser inte den utökade budgeten som ett tillfälle att göra några nya satsningar.fredag 24/1 16:29

Anna får pli på hundarna i Norrort

Nyheter "Det finns ingen manual" En del hundägare har problem med hundar som skäller, krafsar eller kissar inomhus. Men om det inte är något fysiskt fel på pälsklingen? Det är här Danderydsbon och hundtränaren Anna Ögren kommer in.fredag 24/1 15:26
Stockholm Direkt