Anders Cyrillus, L Foto: Privat

I Håbo ska du kunna leva hela livet

Nu är det mindre än ett år kvar till kommunalvalet. Redan nu har de partierna i Håbo börjat fila på sitt valmanifest. Här är Liberalerna i Håbo och Anders Cyrillus viktigaste frågor inför valet nästa år.

  • Publicerad 09:52, 17 nov 2017

En trygg kunskapsskola ger var och en verktyg att skapa sin egen framtid

Vi är övertygade om att studieresultaten kan förbättras samtidigt som varje barns behov tillgodoses. Därför har vi ett långsiktigt fokus på att stärka lärarna i deras uppdrag.

i Håbo ska du kunna leva livet, hela livet

Du ska såklart ha frihet att kunna välja hur din vardag ska se ut även när du är senior. Håbo behöver ha bostäder med olika servicenivåer och utförare. Omsorg ska alltid utgå från ditt behov som individ. Liberalerna jobbar för att Håbo ska hänga ihop, så att du som bor här får möjlighet att växa och bestämma över ditt eget liv oavsett vem du är och var du kommer ifrån.

Ett blomstrande näringsliv är en förutsättning för välfärd

Både nya och etablerade företagare ska få det stöd som de behöver i kontakten med kommunen, så att det blir lättare att driva företag. Då kan också fler både bo och jobba här i Håbo.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Trafikolycka vid Hemköp

Flera vittnen såg hur en motorcykel körde in i en svängande bil utanför Hemköp. Några har beskrivit att motorcykeln höll hög hastighet.söndag 8/7 8:36

Senaste numret

Bålstabladet