Fight. Det blev bråk i närheten av Hagbytippen i natt. Foto: Kevin Wedin

I natt: misshandel vid Hagbytippen

Klockan 01.34 fick polisen in ett larm om ett bråk i en taxibil. Det ska sedan ha övergått till fysiska handgemäng.

  • Publicerad 09:08, 26 okt 2017

Strax efter halv två i natt fick polisen ett larm om ett bråk i en taxibil.

– De har kamera i bilen och man hör hur det är skrikit och gapigt i bilen. Det verkar vara konflikt om betalning, säger Kjell Lindgren, talesperson för polisen.

Taxibilen ska sedan ha stannat bilen i närheten av Hagbytippen.

– Den adress man ropar in det är vid Hagbytippen på Frestavägen, säger Kjell Lindgren.

– När vi fick tag på dem hade de stannat till där. Det går inte att hålla på och fightas och grejer när man kör bil, så de stannade.

Något eller några slag ska ha utdelats mellan parterna och det slutar med att polisen skriver en anmälan om misshandel mot taxichauffören.

– Men betalningen är reglerad, han fick betalt i alla fall, säger Kjell Lindgren.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Kom till ”Sveriges bästa kommun” som nioåring

Nyheter Inför valet 2018: "Fem mandat är målet" Under sju veckor träffar vi affischnamnen för respektive parti i kommunfullmäktige i Danderyd. Vi bad politikern själv välja plats. Den här veckan träffar vi Carolin Robson (MP) på hennes nyfixade...fredag 6/7 12:15

Stort pådrag i Enebyberg – helikopter och fyra polisbilar

Nyheter Fick larm 23.50 En helikopter och fyra polisbilar åkte under natten på ett inbrottslarm i Enebyberg. Trots stort pådrag lyckades man inte få tag i gärningspersonen.fredag 6/7 10:52

Vi är stockholm