Foto: Mostphotos

Ibland räcker inte dubbla lås

Huvudnyckel behövdes och det var inga stora värden som förvarades i förrådet på Stockholmsvägen. Trots det tog sig gärningsmän in, ställde till stor oreda och tog gods någon gång förra veckan.

  • Publicerad 12:05, 23 jun 2019

Lördag 19:01

Bålstaleden

Rattfylleri alternativt grovt rattfylleri. En man som körde personbil på Bålstaleden i Bålsta är misstänkt för rattfylleri, alternativt grovt rattfylleri. Mannen bor inte i Håbo.

Torsdag - fredag (anmäls lör 17.31)

Mjölnarvägen

Tillgrepp av moped.

En blå moped av märket Kymco, Fever, har stulits på Mjölnarvägen.

Måndag-fredag (anmäls lör 16.41).

Stockholmsvägen

Stöld genom inbrott i källare. Målsägaren bor i en fastighet med lägenheter, och har ett förråd i källaren. För att komma dit behövs en huvudnyckel.

Det stoppade uppenbarligen inte de gärningsmän som tog sig in där, klippte upp lås och nät för att sedan söka genom förrådet och ta med sig utvalt gods. Bland det stulna finns kläder och en AC-fläkt.

Blåljus: Kört utan körkort så mycket att polis tog bilen

En man i 50-årsåldern har flera gånger åkt fast när han kört bil trots att han inte har körkort. När han gjorde det igen på fredagen tog polisen hans bil i beslag.lördag 14/9 10:42

Lars från Bålsta utslagen i Årets Kock

Nej, det blev ingen fullträff för Lars Niklasson den här gången heller. Bålstasonen nådde inte finalen i Årets kock.fredag 13/9 7:00

Senaste numret

Bålstabladet
Stockholm Direkt