Foto: Mostphotos

Ibland räcker inte dubbla lås

Huvudnyckel behövdes och det var inga stora värden som förvarades i förrådet på Stockholmsvägen. Trots det tog sig gärningsmän in, ställde till stor oreda och tog gods någon gång förra veckan.

  • Publicerad 12:05, 23 jun 2019

Lördag 19:01

Bålstaleden

Rattfylleri alternativt grovt rattfylleri. En man som körde personbil på Bålstaleden i Bålsta är misstänkt för rattfylleri, alternativt grovt rattfylleri. Mannen bor inte i Håbo.

Torsdag - fredag (anmäls lör 17.31)

Mjölnarvägen

Tillgrepp av moped.

En blå moped av märket Kymco, Fever, har stulits på Mjölnarvägen.

Måndag-fredag (anmäls lör 16.41).

Stockholmsvägen

Stöld genom inbrott i källare. Målsägaren bor i en fastighet med lägenheter, och har ett förråd i källaren. För att komma dit behövs en huvudnyckel.

Det stoppade uppenbarligen inte de gärningsmän som tog sig in där, klippte upp lås och nät för att sedan söka genom förrådet och ta med sig utvalt gods. Bland det stulna finns kläder och en AC-fläkt.

Håll i mobiltelefonerna!

En våg av mobiltelefonstölder tycks gå genom området. Under måndagen skedde tre liknande fall. – Vi undersöker möjligheten att stölderna kan ha ett samband, säger Åsa Bergfors på polisen.tisdag 2/6 10:23

De öppnar – mitt i krisen

"Bålstaborna verkar må rätt bra" Två veckor innan coronakrisen skrev de på hyresavtalet. Nu öppnar bröderna C-H och CG Forsbeck sitt nya burgarställe i Håbo.måndag 1/6 15:41

Sport

    Senaste numret

    Bålstabladet
    Stockholm Direkt