Svarar. Agneta Hägglund, Socialdemokraterna Håbo. Foto: Andreas Eklund

ill göra Håbo till ”Superkommun”

Nu är det mindre än ett år kval till kommunalvalet. Redan nu har de partierna i Håbo börjat fila på sitt valmanifest. Här är Socialdemokraterna i Håbo och Agneta Hägglunds viktigaste frågor inför valet nästa år.

  • Publicerad 22:01, 4 nov 2017

Varumärke

1 ”Stärka vårt varumärke Håbo kommun, såväl ur ett medarbetar-, medborgar- och föreningsperspektiv. Vi ska återigen bli en ”Superkommun”. Vi ska vara en attraktiv arbetsgivare så att vi får kompetenta medarbetare som vill arbeta och stanna kvar i kommunen.”

Näringslivet

2 ”Höja vår näringslivsranking till att tillhöra topp 20. Se till att ge god service och snabba beslut till de företagare som vi idag har och som är de bästa ambassadörerna för att locka hit fler företagare som gör att kommunen får fler arbetstillfällen. Se till att detaljplanerad mark snabbare tas fram. Företagen är mer eller mindre beroende av kommunen, men kommunen är i hög grad beroende av företag och företagssamma människor och tillsammans så gör vi det bästa.”

Utbildning

3 ”Skolan/ förskolan, äldre och handikappomsorgen. Kunskapsmålen fortsätta förbättras och antalet barn/vuxen i förskolan ska ner till minst riksgenomsnittet och fokus på det förebyggande arbetet inom äldre och handikapp omsorgen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Musikkvällar på lanthandeln

En artikel ur Sommar E18 Krägga Café och Lanthandel öppnade för lite mer än ett år sedan och är idag välbesökt både i butiken och kaféet och lockar många med sina musikkvällar.tisdag 19/6 22:31

Senaste numret

Bålstabladet