Så här har det sett ut på Ynglingagatan 23 i flera år, enligt en läsare. Foto: Läsarbild

Ilska mot pirat-soptunnor på gatan

Två sopbehållare för hushållssopor har stått ute på Ynglingagatan 23 i flera år. Tillståndet för dem gick ut 2013 men folk fortsätter slänga saker där.

  • Publicerad 09:00, 29 okt 2017

Råttor, smuts och dålig lukt. Två sopbehållare har stått utanför porten till Ynglingagatan 23 i fyra-fem år, enligt grannar.

De har ett sopberg utanför sovrumsfönstret

– De används av boende i fastigheten men även av andra, säger en Vasastadsbo till Vi i Vasastan.

Andreas lämnar Vasastan – på grund av soporna

Efter stor förvirring kring vem som egentligen bär ansvaret för behållarna har trafikkontoret lyckats spåra det till ett byggföretag.

– Det är ett gammalt tillstånd som löpte ut 2013. Vi har kontaktat byggföretaget och sagt att de ska ta bort behållarna snarast. Annars kan det bli ett polisärende, säger Erik Söderberg på trafikkontoret.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Karin Ernlund (C): "Stoppa varje onödig regel för byggande"

Nyheter C-toppen i stor intervju inför Stockholmsvalet Inför valet träffar vi alla förstanamn i partierna som vill vinna makten i Stockholm. Det här är Karin Ernlunds och Centerpartiets främsta mål efter valet.lördag 21/7 9:05

Här är parkerna där du får dricka alkohol

Nyheter LISTA: Se vad som gäller för Stockholms alla parker 2018 I vissa parker i Stockholm är det helt okej att öppna bubblet eller ölen till picknickhänget, i andra råder strikt alkoholförbud. Här ser du vad som gäller för "din" park.fredag 20/7 14:43