Tidigt julfirande. På Stadsmissionens Unga Station i Vårberg blir det julfirande och julklappar redan på tisdag. Foto: Rasmus Panagiotis Columbus (arkivbild)

Imorgon kan du fira tidig familjejul i Vårberg

Redan imorgon kan Vårbergsfamiljer fira en tidig jul i Stadsmissionens nya mötesplats på Stångholmsbacken.

  • Publicerad 15:31, 18 dec 2017

I Stadsmissionens nyöppnade Unga station i Vårberg blir det julstämning redan imorgon, tidsdag.

– Det kommer bli julpyssel, julmat och julklappsutdelning för barnen. Alla familjer i Vårberg som har barn mellan noll och 16 år är varmt välkomna till oss, säger Isabell Hedling, projektledare för mötesplatsen.

Sätras Kidz fixar jul för alla barn

Dagen blir också premiär för mötesplatsens längre öppettider. Från och med då kommer de hålla öppet mellan 15 och 19 varje tisdag.

– Vi vill fortfarande veta mer vilka aktiviteter familjerna i Vårberg vill se här. Och så kommer det såklart bli en rolig kväll där vi firar jul och ha trevligt tillsammans, säger Isabell Hedling.

Stadsmissionens Unga Station Vårberg hittar du på Stångholmsbacken 61, nära Lillholmsskolan.

Här öppnar en ny mötesplats för Vårbergs familjer

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.