Foto: Leif Oldenburg

Inbrott i Täby - krossade rutor och balkongdörr

Under torsdagsförmiddagen fick polisen in ett larm om ett inbrott i en villa i Ensta.

  • Publicerad 17:13, 18 jan 2018

Idag, torsdag, klockan 10.15 fick polisen in ett larm om ett inbrott i Ensta i Täby.

– Då fick vi in ett samtal från någon granne om att det varit inbrott under natten i en bostad i Täby. De boende ska ha varit bortresta, säger Anna Westberg, informatör på polisens ledningscentral.

Det finns inga uppgifter om vad som har tillgripits, men en anmälan har upprättats.

– Då är det två rutor som är krossade och en balkongdörr som är sönderslagen. Jag vet inte hur det ser ut där, men de kanske inte kom in genom första gången, säger Anna Westberg.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Ryttarna: "För farligt att rida i trafiken"

Nyheter "Då tar han upp fingret" Allt för få stannar eller ens saktar ner när man ska gå över vägen med sin häst – det menar ryttaren Hannah Byrud.fredag 25/5 15:56

Nya trenden: Tjuvar länsar trädgårdar

Nyheter "Specialiserat sig" Att sno gasoltuber är ett brott som ökar mer och mer i Norrort. Lokalpolisen Jan Berlin menar att även allt fler grillar och gräsklippare försvinner.fredag 25/5 12:03

Vi är stockholm