Polisbil ambulans Foto: Leif Oldenburg

Inbrott i villa i Djursholm i natt

Under natten har det varit inbrott i en villa i centrala Djursholm, bland annat har en bil stulits.

  • Publicerad 10:53, 24 sep 2019

Under natten skedde ett inbrott i en villa i centrala Djursholm. Det var när villaägaren vaknade på tisdagsmorgonen som hen märkte att en altandörr stod öppen.

– Personen har haft ett inbrott och enligt anmälan ska en handväska och en bil vara stulen, säger Anna Westberg, polisens presstalesperson.

Polisen är på platsen nu på förmiddagen och en teknisk undersökning kommer att göras. Polisen har få uppgifter om händelsen i nuläget.

– Troligtvis har inbrottet skett under natten då person låg och sov, säger Anna Westberg.

Kommunpolis på plats talar nu med målsägande.

Är det något annat som stulits?

– Inte vad jag kan se just nu, poliser på plats talar nu med målsägande. Vi får se om den tekniska undersökningen kan ge något, säger Mattias Tillberg, från polisområdet Täby.

Ingen är ännu gripen för händelsen.

Danderyds kommunala hemtjänst läggs ned

Nyheter Gått med underskott Nu är beslutet fattat: Danderyds kommun lägger ner sin kommunala hemtjänst. Totalt berör beslutet 230 brukare, som nu får välja en av kommunens privata utförare istället.tisdag 15/10 17:31

Politiker kräver lösning vid Jarlabankes väg

Nyheter Trafikverket kommer inte vidta åtgärder Igår skickade styrande politiker från Täby och Vallentuna kommun ett brev till Trafikverket där de kräver åtgärder vid Jarlabankes väg och Arningevägen. Detta efter att Trafikverket beslutat att inte...tisdag 15/10 16:38
Stockholm Direkt