Foto: Arkiv

Inbrott i villa utanför Bålsta

Under gårdagskvällen bröt sig någon eller några in i en villa utanför Bålsta.

  • Publicerad 09:21, 4 jan 2017

Sent på tisdagskvällen upptäcktes ett inbrott i en villa utanför Bålsta. Det var vid 21.30-tiden som ägaren till villan kom hem och såg då att köksfönstret stod öppet, det fanns också tydliga fotspår intill fönstret som inte tillhörde någon av dem som bor i bostaden.

Väl i bostaden kunde villaägaren konstatera att någon varit inne i huset. Det är ännu oklart var som tillgripits under inbrottet. Polisen kommer att göra en teknisk undersökning under dagen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Leva i nuet

En artikel ur Sommar E18 Många drömmer om att färdas fram på hästryggen ut i naturen och över blomstrande ängar. På Ridkraft i Övergran kan man i sommar prova på just detta, antingen i grupp eller enskilt.måndag 18/6 11:35

Beside the Bridge vinnare i P4

Senast föll man på folkets röster. Nu var det dessa som tog Beside the Bridge till seger i musiktävlingen P4 Nästa. – Det hade vi inte riktigt förväntat oss, säger sångaren, Joel Chew.måndag 18/6 11:10

Senaste numret

Bålstabladet