Foto: Wikimedia Commons

Inbrott och drogad förare

De senaste polisrapporterna.

  • Publicerad 11:29, 8 nov 2018

Munksundet, Enköping
Onsdag 7 november
Klockan 18.30
Inbrott. På onsdagen mellan klockan 17.40 och 18.30 inträffade ett inbrott i en villa på Gulmåragatan. En boende var tillfälligt ute. När vederbörande kom tillbaka stod villans altandörrar öppna och byrålådor i huset stod utdragna. Platsen har spärrats av för teknisk undersökning. Det är oklart om något har stulits.

Bålsta
Onsdag 7 november
Klockan 16.00
Narkotikabrott. Vid 16-tiden stoppade polisen en bil i centrala Bålsta. Föraren, en kvinna i 20-årsåldern, visade tecken på att vara narkotikapåverkad. Även passageraren, en man i 30-årsåldern, visade tecken på att vara narkotikapåverkad. Polisen beslutade därför att söka igenom en bostad där mannen och kvinnan bor. Vid husrannsakan hittade polisen värdefulla klockor som misstänks vara stulna. Man hittade även narkotikaklassade tabletter och dopingpreparat.

Försvunna hästen hittad - hästägaren tackar alla

Nyheter Hästen Zip är hittad. Det var vid hopptävlingar på Enköpings-Näs på lördagen som hästen flydde till skogs. Många privatpersoner hjälpte till i sökandet och en polishelikopter var uppe. Lösningen blev...söndag 21/4 13:50