Foto: Wikimedia Commons

Inbrott och drogad förare

De senaste polisrapporterna.

  • Publicerad 11:29, 8 nov 2018

Munksundet, Enköping
Onsdag 7 november
Klockan 18.30
Inbrott. På onsdagen mellan klockan 17.40 och 18.30 inträffade ett inbrott i en villa på Gulmåragatan. En boende var tillfälligt ute. När vederbörande kom tillbaka stod villans altandörrar öppna och byrålådor i huset stod utdragna. Platsen har spärrats av för teknisk undersökning. Det är oklart om något har stulits.

Bålsta
Onsdag 7 november
Klockan 16.00
Narkotikabrott. Vid 16-tiden stoppade polisen en bil i centrala Bålsta. Föraren, en kvinna i 20-årsåldern, visade tecken på att vara narkotikapåverkad. Även passageraren, en man i 30-årsåldern, visade tecken på att vara narkotikapåverkad. Polisen beslutade därför att söka igenom en bostad där mannen och kvinnan bor. Vid husrannsakan hittade polisen värdefulla klockor som misstänks vara stulna. Man hittade även narkotikaklassade tabletter och dopingpreparat.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

StockholmDirekt Comment Policy

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Please read our Comment Policy before commenting.

Lärarförbundet är inte nöjda med skolrankning

Nyheter Enköping klättrar i Lärarförbundets skolrankning. Facket är dock fortfarande kritiskt mot situationen i kommunens skolor. – Många lärare uttrycker att de inte orkar länge till, säger Birgit Stare,...torsdag 15/11 8:14