En inbrott inträffade i villaområdet Ella gård i lördags kväll. Foto: Mostphotos

Inbrott och grov stöld i Täby i helgen

Ett inbrott inträffade i en villa i Ella gård i lördags kväll. En anmälan om grov stöld har upprättats. Dessutom anmäldes en grov stöld från en byggarbetsplats.

  • Publicerad 09:39, 19 feb 2018

Två personer tog sig in i en villa i Ella gård vid 20.10-tiden i lördags och ledde till en stor polisinsats. De båda inbrottstjuvarna hade rört sig runtomkring i huset med ficklampor och synts på en bevakningsfilm, men vad eller om något stulits är oklart.

Tjuvarna hade tagit sig in genom att bryta upp ett fönster, men hann lämna platsen innan polispatrullen var på plats.

Hundpatrull hade följt ett spår men i dagsläget finns ingen gripen för händelsen.

Händelsen rubriceras som grov stöld genom inbrott.

Grov stöld på arbetsplats

I söndags kväll, vid 22.30-tiden, fick polisen larm om en stöld från en byggarbetsplats i Täby.

– Man har varit inne i containrar och stulit diverse arbetsredskap, oklart vilka. Det finns ingen gripen i nuläget. Detta rubriceras som grov stöld, säger Per Fahlström, presstalesperson på polisen.


 

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

15-åringar ertappade inbrottstjuv i Täby – följde efter tills polisen kom

Nyheter "Hörde att det var någon på övervåningen" Två personer kunde gripas efter ett villainbrott i Näsbypark under fredagseftermiddagen. Tack vare effektiv hjälp från två 15-åringar kunde polisen snabbt rycka ut.måndag 18/6 13:23

Fortsatt tvist om felslagna golfbollar i Danderyd

Nyheter "Femtontalet golfbollar i veckan" Nu är det åter upp till kommunen att utreda fejden mellan Svenska kraftnät och Golfcenter Danderyd om de felslagna golfbollarna.måndag 18/6 10:23