Inbrott och misshandel finns bland vad polisen hade att hantera i julhelgen i Enköping. Foto: Mostphotos

Inbrott och misshandel i julhelgen

En bortrest villaägare i Tillinge drabbades av inbrott runt jul.

  • Publicerad 09:42, 27 dec 2016

I villan hade de/den som tagit sig in genom att krossa rutan i altandörren på baksidan av huset röt om rejält för att hitta något stöldbegärligt. Det hände någon gång mellan den 22 och 25 december.

Polisen gör teknisk undersökning under tisdagen.

Två fall av narkotikapåverkade förare upptäcktes också i julhelgen i Enköping.

Vid 21-tiden på julaftonens kväll stoppade polisen en man på JP Johanssons gata. Han misstänks för drograttfylleri och grov olovlig körning.

På annandagens morgon stoppades en bil på E18. Föraren, en man på genomresa, misstänks för rattfylleri och grov olovlig körning samt narkotikabruk.

Efter ett bråk i entrén till restaurang Kök & Bar på Torggatan i Enköping har en anmälan om misshandel gjorts. En man ska där ha utdelad ett slag med öppen hand under natten till annandagen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Här tas första spadtaget på familjebadet

Nyheter På måndagen drog byggandet av det nya familjebadet på Korsängsfältet officiellt igång. Badet ska öppna dörrarna för allmänheten vintern 2020/2021.måndag 18/6 11:33