Vaksam. Polisen uppmanar till grannsamverkan. Foto: Daniel Cannervik

Inbrott på flera håll runt Mälaröarna

Polisen uppmanar till extra vaksamhet, efter att bostäder, bilar och trädgårdar fått besök av tjuvar senaste veckan.

  • Publicerad 10:59, 5 feb 2018

Flera bostäder har haft besök av inbrottstjuvar under slutet av januari och första veckan av februari. Brott rubricerade som grov stöld genom inbrotten har rapporterats i Stenhamra, på Drottningholm och på Ekerö.

Det har dessutom varit stölder ur företagsbilar och trädgårdar, samt skadegörelse och försök till inbrott.

Polisen har fått in tips om bilar och personer som man misstänkt rekat inför inbrott. ”Det finns all anledning att blåsa liv i sina grannsamverkansgrupper och vara extra vaksam” skriver kommunpolis Lena Törnblom Löfquist i ett mejl till Mälarö Tidning.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Rörbyvägen kan komma att stängas av

Nyheter Större område ska bli säkerhetsklassat. Det kan få konsekvenser för trafiken. – Det finns en ökad militär verksamhet i närområdet, säger Fredrik Wallin, talesperson på FRA.fredag 25/5 11:32

Elias blev stor hjälte mot mästarna

Nyheter Elias Björnsjö Ranefur, 21, slog in den avgörande matchbollen när hans Halmstad tog SM-guld i bordtennis. – Att vinna SM-guld med mina lagkamrater var makalöst roligt, säger han.fredag 25/5 8:48

Senaste numret

Gilla oss på Facebook

Följ oss på Twitter