Foto: Mostphotos

Inbrott på företag som hyr ut maskiner

Ett maskinuthyrningsföretagpå Skälbygatan har haft infrott under natten mellan fredag och lördag. – Övervakningsfilm finns, men alla iakttagelser är intressanta, säger närpolischef Jan Håkansson.

  • Publicerad 08:53, 22 apr 2018

Natt fredag till lördag

Skälbygatan Enköping

Stöld genom inbrott. Ett maskinuthyrningsföretag på Skälbygatan har haft inbrott. Flera okända gärningsmän har klippt upp ett lås och tagit sig in på området. Övervakningsfilm finns och troligen har tjuvarna använt en vit skåpbil. Vad som stulits har ännu inte fastställts.

Fredag 21:30

Nyängsvägen

Rattfylleri. En person i 15-17-årsåldern fick lämna ifrån sig sitt mopedkörkort och överlämnades till vårdnadshavare sedan han blåst positivt på alkotest. Han hade stoppats då han körde moped på Nyängsvägen av polis för kontroll. Då han även hade kniv på sig är han misstänkt för brott mot knivlagen.

Lördag 08:30

Bredsandsvägen Enköping

Rattfylleri. En man i 50-årsåldern är misstänkt för rattfylleri sedan han blåst positivt efter att hans fordon stoppats på Bredsandsvägen av polis, Mannen bor inte i Enköpings kommun

Lördag 18:15

Bergsgatan Enköping

Narkotikabrott. En man i medelåldern som bor i Enköping är misstänkt för narkotikabrott. Då han kontrollerades av polis hade han preparat på sig som som misstänks vara narkotika.

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Inte fulast i Sverige i alla fall

Nyheter De omstridda höghusen på Korsängen är inte fulast i Sverige. Det är "Rostlådan" i Malmö.torsdag 21/3 14:45

Blåljusnyheter; stölder, inbrott och bilolyckor

Nyheter De senaste dagarna har få grova brott noterats i polisens händelseblock. Däremot flera små. Stöld av en GPS till ett högt värde kan dock knappast räknas som litet brott.torsdag 21/3 11:27