Foto: Mostphotos

Inbrott på företag som hyr ut maskiner

Ett maskinuthyrningsföretagpå Skälbygatan har haft infrott under natten mellan fredag och lördag. – Övervakningsfilm finns, men alla iakttagelser är intressanta, säger närpolischef Jan Håkansson.

  • Publicerad 08:53, 22 apr 2018

Natt fredag till lördag

Skälbygatan Enköping

Stöld genom inbrott. Ett maskinuthyrningsföretag på Skälbygatan har haft inbrott. Flera okända gärningsmän har klippt upp ett lås och tagit sig in på området. Övervakningsfilm finns och troligen har tjuvarna använt en vit skåpbil. Vad som stulits har ännu inte fastställts.

Fredag 21:30

Nyängsvägen

Rattfylleri. En person i 15-17-årsåldern fick lämna ifrån sig sitt mopedkörkort och överlämnades till vårdnadshavare sedan han blåst positivt på alkotest. Han hade stoppats då han körde moped på Nyängsvägen av polis för kontroll. Då han även hade kniv på sig är han misstänkt för brott mot knivlagen.

Lördag 08:30

Bredsandsvägen Enköping

Rattfylleri. En man i 50-årsåldern är misstänkt för rattfylleri sedan han blåst positivt efter att hans fordon stoppats på Bredsandsvägen av polis, Mannen bor inte i Enköpings kommun

Lördag 18:15

Bergsgatan Enköping

Narkotikabrott. En man i medelåldern som bor i Enköping är misstänkt för narkotikabrott. Då han kontrollerades av polis hade han preparat på sig som som misstänks vara narkotika.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fulla och drogade förare togs av polisen

Nyheter Onyktra bilister finns i polisens senaste rapporter.måndag 24/9 10:45