Foto: Mostphotos

Inbrott på Märsön

Ruskvädret under onsdagen innebar en lugn kväll och natt i Enköping och Bålsta. Ett inbrott fick polisen dock handskas med.

  • Publicerad 08:32, 26 okt 2017

MÄRSÖN
Onsdag 25 oktober
Inbrott. Ett fritidshus som håller på och renoveras ute på Märsön hade påhälsning någon gång mellan 21.00 tisdag och 18.00 onsdag. Ingen bor i huset för tillfället och brottet upptäcktes alltså först vid 18-tiden på onsdagen. Någon eller några okända hade tagit sig igenom papp och isolering där det förvarades diverse verktyg. Exakt vad som stulits återstår att se. Huset är nu avspärrat och en teknisk undersökning ska genomföras, men vid en första anblick kunde det konstateras att såväl ett par skruvdragare samt en sågklinga försvunnit . På tomten finns det även en lillstuga och där har det brutits upp ett fönster, man vet inte vad som saknas där.

ENKÖPING
Onsdag 25 oktober
Narkotikabrott. Vid 23.30 gjorde polisen en en trafikkontroll på Salavägen. De stoppade en bil och en av passagerarna visade tydliga tecken på narkotika. Han blev nervös och rödögd och han visade också positivt på narkotika på snabbtestet. Det handlar om en man i 20-årsåldern från trakten.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Player's Inn rånat i natt

Nyheter Puben Player's Inn rånades i natt. Två män beväpnade med kniv bakband personalen och kom undan med en okänd summa pengar. – Jag är mest förbannad, säger pubägaren Anders Thool.fredag 25/5 10:24

Våldtog 11-åring i Enköping – döms i tingsrätten

Nyheter En man i 40-årsåldern dömdes idag, torsdag, i Uppsala tingsrätt till två år och tre månaders fängelse för våldtäkt mot barn.torsdag 24/5 15:33