Foto: Mostphotos

Inbrott på Munksundet och i Örsundsbro

Polisen arbetar under fredagen med två inbrott. På Munksundet tog tjuvarna sig in genom ett källarfönster. I Örsundsbro lyftes ett helt fönster ut.

  • Publicerad 10:58, 7 feb 2020

Torsdag 11.24

Astrakangatan

Stöld genom inbrott.  Genom att krossa ett källarfönster tog sig okända gärningsmän in i villan på Munksundet. Larmet gick och husägaren, som inte var hemma, kunde se att ett inbrott var pågående. När polise kom till platsen var dock ingen gärningsman kvar. Vad som stulkits har ännu inte fastställts. Teknisk undersökning görs under dagen.

Måndag-torsdag

Torsvägen, Örsundsbro

Stöld genom inbrott. Vad som stulits vid inbrottet är inte klargjort, inte heller exakt när, men det råder inget tvivel om hur gärningsmännen kom in; ett fönster lyftes ut. Även höär görs teknisk undersökning under fredagen.

Torsdag

Tullgatan.

Brott mot knivlagen. Då en 15-åring kontrollerades av polispatrull visade det sig att gossen hade en morakniv på sig, han är därför misstänkt för brott mot knivlagen.

”Rätt mycket bröd”

Nyheter I snart tjugo år har Anders och Måns levererat faktabaserad humor. Nu har deras podd ”Så funkar det” blivit en turnérande scenföreställning. Under året gör den ett stopp i Enköping. Vi fick en...fredag 28/2 9:19

Pepparsprejades i Grillby efter stök vid bilar

Nyheter Onsdag 03.58 Ugglevägen, Grillby Försök till misshandel. När två män sågs stöka runt bland parkerade bilar konfronterades de av en man som frågade vad de sysslade med. Den ene av de två besökarna...onsdag 26/2 10:34