Foto: Mostphotos

Inbrott på Munksundet och i Örsundsbro

Polisen arbetar under fredagen med två inbrott. På Munksundet tog tjuvarna sig in genom ett källarfönster. I Örsundsbro lyftes ett helt fönster ut.

  • Publicerad 10:58, 7 feb 2020

Torsdag 11.24

Astrakangatan

Stöld genom inbrott.  Genom att krossa ett källarfönster tog sig okända gärningsmän in i villan på Munksundet. Larmet gick och husägaren, som inte var hemma, kunde se att ett inbrott var pågående. När polise kom till platsen var dock ingen gärningsman kvar. Vad som stulkits har ännu inte fastställts. Teknisk undersökning görs under dagen.

Måndag-torsdag

Torsvägen, Örsundsbro

Stöld genom inbrott. Vad som stulits vid inbrottet är inte klargjort, inte heller exakt när, men det råder inget tvivel om hur gärningsmännen kom in; ett fönster lyftes ut. Även höär görs teknisk undersökning under fredagen.

Torsdag

Tullgatan.

Brott mot knivlagen. Då en 15-åring kontrollerades av polispatrull visade det sig att gossen hade en morakniv på sig, han är därför misstänkt för brott mot knivlagen.

Blåljus: stölder och narkotikapåverkade nattstökare

Nyheter Två nattrumlare. En snattare, som det hette förr. Samt en cykelstöld. Där är hela blåljusrapporten denna onsdagsmorgon.onsdag 12/8 10:33

Blåljus: Många inbrott i förråd / Objudna gäster i Simtuna

Nyheter Ha koll på ditt förråd. Ha koll på din lada. Framför allt förråden. Inbrottstjuvar härjar i kommunen.tisdag 11/8 9:56