Inbrott på skola - järnrör lämnades

En dator stals från Westerlundska gymnasiet i natt. Från en byggarbetsplats stals två pumpar i helgen och en man med gevär i bilen anhölls i lördags kväll.

  • Publicerad 10:07, 8 jan 2018

Trettonhelgen blev tämligen lugn i Enköping. Några stölder, ett bråk med misshandel och lite fynd i bilar är vad som noterats i Enköping.

Datorstöld

Vid halv tre-tiden på måndagens morgon stals en laptop från Westerlundska gymnasiet. Tjuvarna slog sönder ett fönster med ett järnrör – som de lämnade kvar – och kunde genom att sträcka sig in nå datorn som de tog med sig.

Stulna pumpar

Två dräneringspumpar var i bruk under helgen. I området vid Mästergatan bakom regementet byggs det och där behövde vatten pumpas bort.

Fast någon gång i helgen stals pumparna, båda värda omkring 20.000 kronor.

Misshandel, tre mot en

På asylboendet på Ormvråksgränd uppstod bråk i fredags Tre personer slog en fjärde och använde även tillhyggen. De tre greps och misstänks för misshandel.

Olaga innehav

Sent på lördagskvällen stoppade polis en bil på E18 vid Annelund. I bilen fanns ett gevär, ammunition och 600 gram amfetamin. Dessutom var det körförbud på bilen. En man född 1982 anhölls, misstänkt för bland annat grovt narkotikabrott och grovt vapenbrott.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fyra bilar - fyra brott (och två var Saabar)

Nyheter Många brott har direkt koppling till fordon. Fyra sådana noterades i Enköping under lördagen och natten mot söndagen.söndag 8/7 8:19