Foto: Mostphotos

Inbrott vid badplats

Inbrottet i kiosken vid badplatsen gav ingenting – mer än en 6-8 år gammal dator. Samt besvär med reparationer.

  • Publicerad 10:34, 24 jun 2019

Söndag 10.20

Kalmarleden

Rattfylleri. När polisen på söndagens förmiddag hade kontroll av nykterhet på Kalmarleden försökte en bilförare vända då han såg vad som väntade längre fram. Det gick sådär, kan vi väl säga. Polisen körde förstås i kapp honom – för det var en man, en Håbobo i 50-årsåldern – och då han blåste gav det utslag så mannen är misstänkt för rattfylleri.

Torsdag 04.26

Ekillabadet

Inbrott. Vid Ekillabadet finns en liten kiosk. I den finns förstås inget av värde under nätterna. Den gamla dator som lämnats kvar var 6-8 år gammal och det enda som de filurer som gjorde inbrott där fick med sig i förra veckan.

De gjorde emellertid skador på kiosken då de på ett, enligt uppgift, mycket valhänt vis tagit sig in genom att förstöra jalusin till kiosken.

Blåljus: Kört utan körkort så mycket att polis tog bilen

En man i 50-årsåldern har flera gånger åkt fast när han kört bil trots att han inte har körkort. När han gjorde det igen på fredagen tog polisen hans bil i beslag.lördag 14/9 10:42

Lars från Bålsta utslagen i Årets Kock

Nej, det blev ingen fullträff för Lars Niklasson den här gången heller. Bålstasonen nådde inte finalen i Årets kock.fredag 13/9 7:00

Senaste numret

Bålstabladet
Stockholm Direkt