Foto: Mostphotos

Inbrottet vid bygdegården avbröts – man i 45-årsåldern misstänkt

Ett inbrott i ett förråd vid Skoklosters bygdegård kunde avbrytas. Flera andra stölder har noterats den senaste tiden i Håbo kommun.

  • Publicerad 19:22, 29 jun 2019

Fredag ca 20:30

Pärongränd

Intrång mm. Polispatrull avvisade på fredagskvällen en man i 25-årsåldern från en bostad på Pärongränd. Mannen blev misstänkt för narkotikabrott eget brukande samt olaga intrång/hemfridsbrott.

Fredag morgon, anmäls kl 22:27

Skoklosters bygdegård

Försök till stöld genom inbrott. En misstänkt har gjort inbrott i ett förråd tillhörande Skoklosters bygdegård. Mannen, som är i 45-årsåldern, blev avbruten under inbrottet.

Torsdag-fredag (anmäls fre)

Mansängen

Stöld av cykel.

En cykel som stod parkerad utanför målsägarens bostad har stulits. Det är en lila Crescent med fjärilar på sidan av ramen och på sadeln. Den är tydligt stöldmärkt.

Oklar tidpunkt, anmäld fredag

Vitsippavägen

Stöld genom inbrott. Medan målsägaren var på semester tog sig okända in i dennas förråd och stal en cykel och en moped. Vento, streetfighter, svart/vit/röd och Haro, Calvara, svart.

Fredag kl 2100

Axvägen

Drogbrott. Då en man i 40-årsåldern blev misstänkt för narkotikabrott, eget brukande, togs snabbtest. Det var positivt varmed misstankarna får anses stärkta.

Blåljus: Kört utan körkort så mycket att polis tog bilen

En man i 50-årsåldern har flera gånger åkt fast när han kört bil trots att han inte har körkort. När han gjorde det igen på fredagen tog polisen hans bil i beslag.lördag 14/9 10:42

Lars från Bålsta utslagen i Årets Kock

Nej, det blev ingen fullträff för Lars Niklasson den här gången heller. Bålstasonen nådde inte finalen i Årets kock.fredag 13/9 7:00

Senaste numret

Bålstabladet
Stockholm Direkt