Anmälde. Kvinnan anmälde att hon blivit oprovocerat attackerad på perrongen vid Fridhemsplan. Foto: Mostphotos

Ingen brottsmisstanke bakom anmäld misshandel på Fridhemsplan

Polisen har nu tagit del av en övervakningsfilm från händelsen vid Fridhemsplan förra veckan, där en kvinna anmälde att hon misshandlats av flera okända personer. Ingenting tyder i nuläget på att hon utsatts för brott. Teorin är att hon oavsiktligt knuffats av springande människor.

  • Publicerad 16:25, 25 apr 2018

I tisdags förra veckan anmälde en kvinna att hon blivit misshandlad av ett flertal personer vid Fridhemsplans tunnelbanestation. Enligt kvinnans utsago blev hon oprovocerat attackerad av ett 20-tal personer och händelsen rubricerades som misshandel.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Nu har polisen tagit del av en övervakningsfilm från tillfället och den visar, enligt Stockholmspolisens presstalesperson Lars Byström, att det med all sannolikhet inte ligger något brott bakom.

– Det verkar ha uppstått någon form av paniksituation där folk har börjat springa av olika anledningar, och det mesta tyder på att hon då har blivit oavsiktligt knuffad. Det är svårt att se om något brott har förekommit, säger Lars Byström.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Brottsrubriceringen kvarstår tillsvidare och utredningen pågår formellt fortfarande.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Tv-kock öppnar helveganskt i Hötorgshallen

Nyheter Ersätter korvhak I morgon får Hötorgshallen sitt första helveganska ställe – på en plats där det tidigare såldes korv. På menyn stårbland annat tacos, fyllda salladsblad och bowls.torsdag 24/5 16:41

Olovligt asfaltsjobb väcker ilska vid Fridhemsplan

Nyheter Bussbolaget: "Så hotfullt att vi skickade dit vakter" Köer, mängder av klagomål och så hotfull stämning att väktare tvingades rycka ut för att medla mellan busspersonal och asfaltsläggare, enligt Keolis. Ilskan har varit stor när det har asfalterats –...torsdag 24/5 15:49