Överfölls. Kvinnan ska ha överfallits bakifrån av en gärningsman i närheten av Kärrtorps centrum. Foto: Mostphotos

Ingen gripen efter misstänkt våldtäktsförsök i Kärrtorp

En kvinna misstänks ha utsatts för ett våldtäktsförsök i Kärrtorp i går kväll. Enligt polisens uppgifter ska gärningsmannen ha kommit upp bakom kvinnan och sedan flytt platsen. På måndagsmorgonen hade ännu ingen gripits.

  • Publicerad 09:10, 5 nov 2018

Händelsen ska ha inträffat vid 19-tiden i närheten av Kärrtorps centrum på söndagskvällen. Enligt polisen ska kvinnan ha promenerat när en person kom upp bakifrån och utsatte henne för ett våldtäktsförsök. Efter händelsen ska gärningsmannen ha flytt platsen i okänd riktning.

– Det är ett försök till våldtäkt. Ingen är gripen eller misstänkt i ärendet, säger Carina Skagerlind vid Stockholmspolisen.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Polisen har under kvällen och natten arbetat på den utpekade brottsplatsen i Kärrtorp. Det arbetet uppges dock vara avslutat och nu väntar i stället ytterligare förhör och utredningsarbete.

– Brottsplatsen som är i närheten av Kärrtorps centrum har undersökts, men vi jobbar inte på platsen längre, Under dagen ska vi göra ytterligare förhör, säger Carina Skagerlind.

Brottsoffret fördes efter händelsen till sjukhus för vård.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Händelsen är rubricerad som försök till våldtäkt.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

StockholmDirekt Comment Policy

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Please read our Comment Policy before commenting.

Nu ska bilister också välja elscooter

Nyheter Tre garage öppnar för populära elsparkcyklar Ställ bilen och ta el-scootern. Det hoppas Stockholm parkering och företaget Voi blir effekten av deras nya samarbete.lördag 17/11 8:30

Polisen tar hjälp av hundägare i Söderort

Nyheter Nytt projekt Polisen drar igång en ny satsning i Söderort och utbildar hundägare i att bli bättre på att nosa upp brott under sina många promenader.lördag 17/11 8:30