Överfölls. Kvinnan ska ha överfallits bakifrån av en gärningsman i närheten av Kärrtorps centrum. Foto: Mostphotos

Ingen gripen efter misstänkt våldtäktsförsök i Kärrtorp

En kvinna misstänks ha utsatts för ett våldtäktsförsök i Kärrtorp i går kväll. Enligt polisens uppgifter ska gärningsmannen ha kommit upp bakom kvinnan och sedan flytt platsen. På måndagsmorgonen hade ännu ingen gripits.

  • Publicerad 09:10, 5 nov 2018

Händelsen ska ha inträffat vid 19-tiden i närheten av Kärrtorps centrum på söndagskvällen. Enligt polisen ska kvinnan ha promenerat när en person kom upp bakifrån och utsatte henne för ett våldtäktsförsök. Efter händelsen ska gärningsmannen ha flytt platsen i okänd riktning.

– Det är ett försök till våldtäkt. Ingen är gripen eller misstänkt i ärendet, säger Carina Skagerlind vid Stockholmspolisen.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Polisen har under kvällen och natten arbetat på den utpekade brottsplatsen i Kärrtorp. Det arbetet uppges dock vara avslutat och nu väntar i stället ytterligare förhör och utredningsarbete.

– Brottsplatsen som är i närheten av Kärrtorps centrum har undersökts, men vi jobbar inte på platsen längre, Under dagen ska vi göra ytterligare förhör, säger Carina Skagerlind.

Brottsoffret fördes efter händelsen till sjukhus för vård.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Händelsen är rubricerad som försök till våldtäkt.

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Så många har klagat på halkan i Stockholm

Nyheter Trafikkontoret överrösta med klagomål Sedan förra veckans ishalka har trafikkontoret tagit emot över 1 500 stycken klagomål.tisdag 22/1 16:30

Förskola på Årstafältet evakueras

Nyheter Sprängningar och giftiga ämnen tvingar 100 barn att flytta Nu är det klart att förskolebarnen på Årstafältet ska få flytta därifrån. I mars går flyttlasset för 100 barn och deras pedagoger.tisdag 22/1 16:23