Överfölls. Kvinnan ska ha överfallits bakifrån av en gärningsman i närheten av Kärrtorps centrum. Foto: Mostphotos

Ingen gripen efter misstänkt våldtäktsförsök i Kärrtorp

En kvinna misstänks ha utsatts för ett våldtäktsförsök i Kärrtorp i går kväll. Enligt polisens uppgifter ska gärningsmannen ha kommit upp bakom kvinnan och sedan flytt platsen. På måndagsmorgonen hade ännu ingen gripits.

  • Publicerad 09:10, 5 nov 2018

Händelsen ska ha inträffat vid 19-tiden i närheten av Kärrtorps centrum på söndagskvällen. Enligt polisen ska kvinnan ha promenerat när en person kom upp bakifrån och utsatte henne för ett våldtäktsförsök. Efter händelsen ska gärningsmannen ha flytt platsen i okänd riktning.

– Det är ett försök till våldtäkt. Ingen är gripen eller misstänkt i ärendet, säger Carina Skagerlind vid Stockholmspolisen.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Polisen har under kvällen och natten arbetat på den utpekade brottsplatsen i Kärrtorp. Det arbetet uppges dock vara avslutat och nu väntar i stället ytterligare förhör och utredningsarbete.

– Brottsplatsen som är i närheten av Kärrtorps centrum har undersökts, men vi jobbar inte på platsen längre, Under dagen ska vi göra ytterligare förhör, säger Carina Skagerlind.

Brottsoffret fördes efter händelsen till sjukhus för vård.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Händelsen är rubricerad som försök till våldtäkt.

Dags att tycka till om Skarpnäcks nya förskola

Nyheter Ska ersätta flera av dagens förskolor En ny planerad förskola vid Horisontvägen i Skarpnäck med sex avdelningar ska ersätta flera av dagens befintliga förskolor. Nu inleds samrådet.onsdag 24/4 13:47

På söndag kan du dansa i tunnelbanan

Nyheter Dansens dag firas med dansresa på röda linjen Dansens dag firas söndagen den 28 april med en mängd olika föreställningar längs med tunnelbanans röda linje. Fyra stopp planeras i Stockholm, Huddinge och Botkyrka.onsdag 24/4 12:21