Brottsplats. Här blev 30-åringen skjuten lördag eftermiddag för en vecka sedan.

Ingen gripen för dödsskjutningen i Storvreten

Polisen har fortfarande inte gripit någon för mordet på en 30-åring i Storvreten förra lördagen.

  • Publicerad 11:04, 12 sep 2017

Det har gått lite mer än en vecka sedan en 30-årig man sköts till döds på Passvägen i Storvreten. Gärningsmannen ska ha skjutit sju, åtta skott innan denne lämnade platsen i en bil.

Sorg efter dödsskjutningen i Storvreten

Enligt Lars Byström, presstalesperson på Stockholmspolisen, har ingen misstänkt gärningsman gripits för dödsskjutningen för två lördagar sedan.

– Vi har tyvärr inget genombrott och ingen gripen än, säger han.

"Vill inte hjälpa en mördare"

Kort efter skjutningen gick polisen ut med att man letade efter en silvergrå golf. Ifall man har hittat den eller inte är polisen förtegen om.

Polisen söker grå bil efter dödsskjutningen i Tumba

– Det blir varken ja eller nej på den frågan. Vi är inne i en förundersökning och är väldigt restriktiva med vilken information vi går ut med. Det här är en utredning om det allra grövsta av brott, vi vill inte hjälpa en mördare genom att berätta vad vi har eller inte, säger Lars Byström.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.