Dödsfall. En person hittades död vid en skola på Kungsholmen under morgonen. Foto: Mostphotos

Ingen misstanke om brott bakom dödsfall på Kungsholmen

En person hittades tidigt på tisdagen död vid en skola på Kungsholmen. Enligt polisen tyder ingenting i nuläget på att ett brott har begåtts.

  • Publicerad 13:44, 31 jul 2018

Det var klockan 05.26 som polisen fick ett larm om en död person som hittats vid en skola på Kungsholmen, vilket Mitti var först med att rapportera.

Polisen har under dagen gjort en teknisk undersökning på platsen och Lars Byström, presstalesperson vid Stockholmspolisen, säger till StockholmDirekt att ingenting i nuläget tyder på att ett brott har begåtts.

Anhöriga har underrättats av polisen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

KB nära att skrälla mot allsvenskt lag

Nyheter Förlorade efter förlängning – se publikens hyllning efter slutsignal Tio minuter ifrån en jätteskräll i Svenska cupen. Karlbergs BK förlorade mot allsvenska Dalkurd med 1-2 efter förlängning.tisdag 21/8 22:09

Här kan du förtidsrösta i Stockholm i valet 2018

Nyheter LISTA: Alla platser där du kan rösta redan nu På onsdag 22 augusti blir det möjligt att förtidsrösta. Vi listar alla platser i Stockholm där du kan lägga din röst i riksdags-, landstings- och kommunvalet i förväg.tisdag 21/8 20:00