Dödsfall. En person hittades död vid en skola på Kungsholmen under morgonen. Foto: Mostphotos

Ingen misstanke om brott bakom dödsfall på Kungsholmen

En person hittades tidigt på tisdagen död vid en skola på Kungsholmen. Enligt polisen tyder ingenting i nuläget på att ett brott har begåtts.

  • Publicerad 13:44, 31 jul 2018

Det var klockan 05.26 som polisen fick ett larm om en död person som hittats vid en skola på Kungsholmen, vilket Mitti var först med att rapportera.

Polisen har under dagen gjort en teknisk undersökning på platsen och Lars Byström, presstalesperson vid Stockholmspolisen, säger till StockholmDirekt att ingenting i nuläget tyder på att ett brott har begåtts.

Anhöriga har underrättats av polisen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Koreansk snabbmatskedja öppnar i Vasastan

Nyheter Vill starta 20 nya restauranger i Stockholm inom två år Hemliga familjerecept och koreanskinspirerad mat. Nu öppnar Kimchistan på Tegnérgatan.lördag 20/10 10:00

Täckning av bro upprör på Östermalm

Nyheter "Vi arbetar med att ta fram en långsiktig lösning" Den omdebatterade bron över Husarviken framkallar återigen starka känslor i Norra Djurgårdsstaden.fredag 19/10 16:20