En kvinna har anmält att hon misshandlats och våldtagits på en adress i Kallhäll. Foto: Mostphotos/Mikael Andersson

Ingen misstanke om brott efter våldtäktsanmälan i Kallhäll

Polisen misstänker inte längre att något brott begåtts efter en anmälan om våldtäkt och misshandel i Kallhäll i söndags.

  • Publicerad 14:09, 30 aug 2017

Det var i söndags som anmälan om våldtäkt och misshandel gjordes mot en person.

Nu har förundersökningen lagts ned av åklagare och polisen misstänker inte längre att något brott har begåtts.

– Det blev inget gripande och ärendet är nedlagt, men vi kan inte lämna ut så mycket mer än så. Misstankarna är helt avskrivna, säger Anna Hugosson, förundersökningsledare på polisen.

Kvinna misshandlad och våldtagen i Kallhäll

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Beskedet: Jakobsbergs kvarn ska byggas upp igen

Nyheter Kan stå klar 2019 Frågan om att bygga upp kvarnen i Jakobsberg, som brann ner 2005, är en hjärtefråga för många Järfällabor. Samma vecka som valet i september ska återuppbyggnaden tas upp i kommunstyrelsen.torsdag 21/6 14:34

Ge dig ut på sjön – utan egen båt

Nyheter Sjölivet i Västerort och Järfälla som inte kostar skjortan En av alla fördelar med att bo i Västerort och Järfälla sommartid är såklart närheten till Mälaren. Stranden i all ära men ibland vill man kanske njuta av sjön utan att behöva hoppa i plurret. Här är...torsdag 21/6 12:42