Bilden till vänster är från en av The Steakhouse restauranger. Foto: The Steakhouse/arkivbild

Inget nytt steakhouse i Huddinge i sommar

I maj skulle restaurangen The Steakhouse ha öppnat i Huddinge Centrum. Nu är maj förbi och byggandet fortsätter. "Vi kommer inte öppna förrän i slutet av augusti", säger Steakhouseägaren Zanin Tusek.

  • Publicerad 12:44, 11 jun 2018

Det har sedan en tid tillbaka stått klart att restaurangen The Steakhouse ska öppna i Huddinge centrum. Närmare bestämt i maj. Men nu är maj förbi och restaurangen är fortfarande inte på plats.

– Tyvärr har det blivit lite förseningar i bygget. Vi hade tänkt kunna öppna till nationaldagen, men nu kommer vi inte öppna förrän i slutet av augusti, säger Zanin Tusek, ägare till franchiseföretaget The Steakhouse.

"Känns jättetråkigt"

Ansvariga för bygget är Huge.

– Det känns såklart jättetråkigt att det blivit försenat, men vi är glada att det blir av överhuvudtaget, säger Bengt Blomquist, marknadskoordinator på Huge.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Och det finns en förklaring till förseningen.

– Det innebar helt enkelt ett större arbete än vi räknat med, att anpassa lokalen till verksamheten. Både vad gäller ventilation och buller, berättar han.

Något helt nytt i centrum

Tidigare var det café Don Giovanni och Guldfynd som låg på platsen. Nu har de två lokalerna slagits ihop, för att skapa en stor yta till den nya restaurangen. The Steakhouse kommer även erbjuda en uteservering, som sträcker sig utmed lokalen.

– Det kommer bli bra fart på torget i och med det här. Jag tror att centrum kommer må superbra av ett restaurangtillskott, säger Bengt Blomquist.

Zanin Tusek instämmer i detta.

– Vi tillför något helt nytt i Huddinge centrum. Vi är ett klassiskt steakhouse. Det är möjligt att det blir lite barhäng, men det ska vara en restaurang för alla åldrar, säger han.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Om The Steakhouse

The Steakhouse är en restaurangkedja med fyra restauranger runt om i Sverige.

Restaurangen i Huddinge blir den första i Stockholmsområdet.

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.