Birgitta Dickson Foto: Privat

Inget scenjubel för årets företagare

Ingen Upplands-Brogala. Kommunens företagare ska ändå uppmärksammas med såväl nomineringar som priset. – Det är extra viktigt i dessa tider, säger Birgitta Dickson, ordförande i Företagarna Upplands-Bro.

  • Publicerad 14:32, 6 maj 2020

Det är extra viktigt i dessa tider, med lite hopp och glädje

Onsdagen den 6 maj kom alltså beskedet att den redan flyttade Upplands-Brogalan tar ytterligare ett kliv framåt i tiden. Det blir helt enkelt ingen i år och istället kommer den att gå av stapeln den 23 april 2021, enligt planerna. Det innebär att de företag som nomineras till de olika priserna som normalt delas ut i samband med denna inte kommer få kliva upp på scenen till stort jubel. De kommer dock få ta emot sina priser.

– Vårt gemensamma beslut var att de nominerade ändå skulle få sin kandidatur och få sitt pris. För det här är lika mycket värt ändå, säger Birgitta Dickson, ordförande i Företagarna Upplands-Bro

Det är Företagarna, kommunen samt Damernas Affärsnätverk som nominerar och väljer vinnare i olika kategorier. Nu kommer vinnarna presenteras i olika sociala medier med ungefär en veckas mellanrum. Prisutdelningen kommer således pågå in i juni.

– Sedan när vi har galan på riktigt kommer årets pristagare och nästa års pristagare alla presenteras på scenen, säger Birgitta Dickson och lägger till:

– Det är extra viktigt i dessa tider, med lite hopp och glädje. Våra företagare har slitit ännu hårdare det här året och då ska de den uppskattningen och ett bevis på att de kämpat. Vi står upp i dessa tider.

Priskategorier på Upplands-Brogalan

Årets företagare

Årets hållbara företag

Damernas stora pris

Årets nyetablering

Årets inspiratör

Årets UF-företag

Visa merVisa mindre

Blåljus: Rattfylleri och narkotikabrott

De senaste dagarna har varit lugna i Håbo. Enstaka drogbrott och en eventuell rattfylla är det enda som noterats sedan i lördags.tisdag 4/8 9:35

Bålsta/Upplands-BroDirekt starkare i höst

Bålsta/Upplands-BroDirekt blir starkare efter en historisk medieaffär. – Om vi kan bygga upp det här på ett smart och lönsamt sätt får vi mer resurser till att satsa på bättre lokaljournalistik, och...fredag 3/7 9:32

Sport

    Senaste numret

    Bålstabladet
    Stockholm Direkt