För vi ska bada nak...eller? I alla fall duscha nakna anser insändarskribenten. Foto: Mostphotos / Sacharias Källden

INSÄNDARE: Duscha naken ​– eller stäng badhusen

Lystring alla ni som duschar med underkläderna på när ni är på badhus. Insändarskribenten Jan anser att hygienen på badhusen inte efterlevs.

  • Publicerad 16:50, 2 maj 2017

För ett antal år sedan föreslog jag bojkott av alla bad där man inte duschade naken. Tyvärr blev jag ensam om den bojkotten.

Om myndigheterna brydde sig om föreskrifterna skulle ett badhus omedelbart stängas om inte de hygieniska föreskrifterna efterlevdes.

Jag föreslår att man gör stickprov i badhusen och utfärdar badförbud i alla de fall man kommer på att någon duschat utan att ta av trosor eller kalsingar. Det är ju där bakterierna finns.

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Hägernäsglädje: tågen rullar igen

Nyheter "Bussförarna har kört som dårar" Nu rullar tågen på Österskärslinjen igen. Täby Nyheter möttes av glada miner från Hägernäsborna, som kan åka med Roslagsbanan igen.onsdag 12/12 16:56

M-topp hotades inför omstritt beslut

Nyheter Vallentunapolitikern: "Det låter hemskt men jag har vant mig" Vallentunas kommunalråd Parisa Liljestrand (M) fick hotbrev innan hon röstade om arbetsmarknadsavdelningens framtid i kommunfullmäktige. Beslutet kunde få "konsekvenser" varnade brevskrivaren.onsdag 12/12 16:52