För vi ska bada nak...eller? I alla fall duscha nakna anser insändarskribenten. Foto: Mostphotos / Sacharias Källden

INSÄNDARE: Duscha naken ​– eller stäng badhusen

Lystring alla ni som duschar med underkläderna på när ni är på badhus. Insändarskribenten Jan anser att hygienen på badhusen inte efterlevs.

  • Publicerad 16:50, 2 maj 2017

För ett antal år sedan föreslog jag bojkott av alla bad där man inte duschade naken. Tyvärr blev jag ensam om den bojkotten.

Om myndigheterna brydde sig om föreskrifterna skulle ett badhus omedelbart stängas om inte de hygieniska föreskrifterna efterlevdes.

Jag föreslår att man gör stickprov i badhusen och utfärdar badförbud i alla de fall man kommer på att någon duschat utan att ta av trosor eller kalsingar. Det är ju där bakterierna finns.

Trafikverkets svar om Arningleden: Ett missförstånd

Nyheter Politikerna står fast vi en rondelllösning Efter Norrorts-politikernas krav på Trafikverket att fort hitta en lösning på problemen i korsningen Arningevägen och Jarlabankes väg, kommer nu svaret. "Vi är väldigt nära en lösning", säger Helena...torsdag 17/10 16:41

Klart: Karbyskolan byggs om för ny förskola

Nyheter Klubbades på kommunfullmäktige På måndagens kommunfullmäktige i Vallentuna fick Alliansen igenom sitt förslag om att bygga om en del av Karbyskolan för att göra plats för förskolan Garnstugan.torsdag 17/10 11:28
Stockholm Direkt