Foto: Ulrica Andersson

Ja till utegym i Bollstanäs

Kommunstyrelsen har beslutat att bygga ett utegym vid Norrviken i Bollstanäs. – Det är ett jättebra medborgarförslag, säger kommunstyrelsens ordförande Mathias Bohman (S).

  • Publicerad 07:15, 10 feb 2018

Att bygga utegym är ett av de vanligaste medborgarförslagen i Upplands Väsby. Oftast blir svaret att kommunen tar med det i planeringen av framtida spontanaktivitetsytor. Men förslaget att bygga ett vid någon av lekparkerna längs Norrvikens vatten i Bollstanäs sade politikerna ja till direkt.

– Det här är en god idé i sig och platsen invid Norrviken en bra hållpunkt; nära skolan och intill en lekpark så att vuxna och barn kan träna samtidigt, säger Mathias Bohman (S).

Varför säger ni ja till just detta utegymsförslag?

– Det har växt fram utegym på flera håll i Väsby och vi tycker att det är viktigt att kliva fram lite ytterligare i Bollstanäs.

Vad är tidsramen?

– Den är inte preciserad, men vi hoppas att det kan stå klart så snart som möjligt. Det är inget jätteprojekt. Alla i kommunstyrelsen röstade för förslaget så det finns en politisk enighet.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.